EXCLUSIV-Copil răpit în Prahova de tatăl natural

0
738

O femeie din Valea Călugărească a alertat autoritățile după ce fostul concubin i-ar fi răpit copilul (foto 1). Este vorba de tatăl natural (foto 2), dar femeia nu mai avea nicio relație cu acesta.

Bărbatul este cetățean spaniol, iar copilul s-a născut în Spania, unde femeia a lucrat o perioadă. Mama copilului a trăit cu bărbatul în concubinaj în Spania, dar apoi s-a hotărât să revină în țară împreună cu copilul.

De prin luna ianuarie, bărbatul ar fi început s-o amenințe dorind ca aceasta să se întoarcă la el în Spania. Potrivit femeii, bărbatul ar fi amenințat-o că îi va face rău, că îl va răpi sau chiar îl va ucide pe copil. Duminică, bărbatul a trecut la fapte, i-a furat mașina femeii și a fugit cu copilul până la această oră fiind de negăsit.

Disperată, familia a apelat la ziarul Incomod pentru a mediatiza cazul, iar femeia a depus plângere la poliție.

Dacă cineva are informații despre cei doi este rugat să anunțe cea mai apropiată secție de poliție, să sune la 112 sau să trimită un mail pe ziarulincomod@yahoo.com.

Conform IPJ Prahova, copilul a fost dat în urmărire. Semnalmente acestuia sunt: înălțime 1.40-1.45 m, greutate 28 kg, piele albă, păr drept scurt și des de culoare șaten, față ovală, ochi căprui.

La momentul dispariției era încălțat cu adidași de culoare albastru închis cu șiret și talpă de culoare albă și îmbrăcat cu pantaloni de trening, albastru închis, bluză din tercot, albastru închis cu o inscripție albă în zona pieptului, geacă de piele neagră cu terminație de lână la baza gâtului și în partea inferioară.

Vă vom ține la curent cu evoluția acestui caz.( www.ziarulincomod.ro ).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here