Se strange latul in jurul generalului Lucian Pahontu

0
1384

Gata, este „inceputul sfarsitului” pentru generalul Lucian Pahontu, cel aflat la conducerea Serviciului de Protectie si Paza inca din anul 2005! Pentru ca dupa ce diversiunea liberala de la Comisia pentru Aparare din Senat a esuat, liderii coalitiei de guvernamant au decis infiintarea unei comisii parlamentare speciale care sa verifice activitatea actualei echipe de conducere a SPP, dupa seria de dezvaluiri privind depasirea „fisei postului” de catre unii aghiotanti ai demnitarilor statului roman.

Se strange latul in jurul generalului Lucian Pahontu

Astfel ca, dupa ce au refuzat chiar ei „protectia excesiva” oferita de catre mult prea curiosul sef al SPP-ului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au deschis acum o adevarata „Cutie a Pandorei”, Lucian Pahontu urmand sa nu fie menajat sub nicio forma in cadrul audierilor din Parlament. Astfel ca acesta se vede nevoit sa iasa din jenanta stare de „silenzio stampa” pe care si-a autoimpus-o dupa ce a fost inghesuit de seria de dezvaluiri din „National” si sa dea explicatii cu privire la acuzele tot mai multe si mai grave de politie politica care i se aduc acestuia din toate partile.

Comisie speciala pentru seful SPP

Astfel, dupa ce absolut toti membrii cabinetului Dancila au renuntat la sepepistii de la Sectiunea a 3 a din cadrul SPP, condusa de cel banuit a fi „generalul sifon” Grigoroaia, dupa incheierea sedintei Comitetului Executiv al PSD, presedintele Camerei Deputatilor a anuntat si oficial ceea ce toata lumea se astepta, si anume faptul ca va convoca birourile permanente reunite pentru a se infiinta o comisie de ancheta pe activitatea SPP.

Dragnea si Tariceanu declanseaza asaltul final la „sifoanele” din SPP

Drept urmare, in urma deciziei luate impreuna cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, birourile permanente se vor reuni de urgenta, singurul punct pe ordinea de zi fiind formarea acestei comisii, care va trebui sa stabileasca daca generalul Lucian Pahontu a implicat institutia Serviciului de Protectie si Paza in lucruri ilegale.(Catalin Tache).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here