“Nu e de mirare cât de uşor a putut prelua Sistemul puterea în România, cu aşa clasă conducătoare”

0
634

Nemulţumită de declaraţiile lui Kovesi, Udrea a afirmat că fostul său soţ le dădea bani şi cadouri celor din DNA şi şi-a exprimat regretul că nu a păstrat dovezi.

„Vedeţi de ce e bine să ai dovezi cu nemernicii ăştia? Că ies cu seninătate să repete ca o maşinărie stricată, ”DNA nu falsifică probe”. Asta mergea să o turuiţi când v-am zis eu în 2015 că v-a dat bani şi v-a făcut cadouri Dorin Cocoş. Că nu mi-a trecut prin cap să păstrez chitanţe ori să filmez genţile cu bani. Aşa că, doamna procuror Moraru, a închis repede Denunţurile mele.

Dar acum, când o ţară întreagă a văzut cum faceţi probe false, cât tupeu să ai să ieşi şi să spui că nu e adevărat???
Vă zic eu cât! Atât tupeu cât îţi dă convingerea că orice s-ar întâmpla, oricât de grav ar fi, nu păţeşti nimic.
Pentru că cei care te pot trage la răspundere sunt făcuţi pe ei de frică, nişte laşi şi nişte slugi„, scrie Udrea pe Facebook.

Nu în ultimul rând, Udrea deplânge faptul că Tăriceanu (pe care-l critica odinioară pentru celebrul bileţel roz) e singur în luptă.

„Ce spun Onea, Kovesi, Portocală etc. în acest moment nici nu mai contează. Contează ce spun şi fac cei care sunt aleşi să conducă ţara, să apere democraţia, să îi reprezinte şi să îi apere cetăţenii şi să îi apere instituţiile. Iar aceştia nu par că există! Dragnea, e atât de laş încât aruncă în aer tot pentru liniştea lui pe care şi-o tot negociază cu Coldea şi Kovesi şi ceilalţi, Johannis nici nu respiră de fricos ce e, Tăriceanu, de unul singur probabil a obosit, opoziţia e de … Orban tremură la gândul că va fi condamnat în apel iar Blaga, cu un dosar pe rol şi el, aşteaptă să rezolve alţii problemele, ca întotdeauna.
Halal bărbaţi, halal politicieni, halal lideri, vai de ţara care a încăput pe mâna lor! Nu e de mirare cât de uşor a putut prelua Sistemul puterea în România, cu aşa clasă conducătoare”, scrie Udrea.

Reamintim că posturile Antena 3 şi RTV au prezentat o serie de inregistrariudio ce redau presupuse discuţii purtate de procurorul-şef al Serviciului Teritorial Ploieşti, Onea Lucian, cu Vlad Cosma, despre modul în care au ajuns mai mulţi procurori să fie promovaţi şi cum au falsificat probe în cazul mai multor oameni politici. În materialul difuzat de Antena 3, Cosma susţinea că există un grup „infracţional” din care fac parte procurorii Negulescu şi Onea şi poliţiştii Mihai Iordache şi Florea Gabriela.

În replică, DNA a acuzat că deputatul PSD a prezentat denaturat situaţia folosindu-se de colaje ale unor înregistrări pe care le-a realizat personal. Mai mult, anterior difuzării înregistrărilor, persoane din anturajul lui Vlad Cosma le-au cerut procurorilor să facă demersuri astfel încât să îi creeze o situaţie juridică favorabilă lui şi tatălui său, Mircea Cosma. (Corina U.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here