Minciuna a ajuns politică de stat în guvernele PSD

0
880

Minciuna a ajuns politică de stat în guvernele PSD, susţine senatorul PNL Florin Cîţu, care reaminteşte că, deşi guvernul neagă, prin vocea ministrului finanţelor publice, informaţiile care spun că la ministerul său se lucrează la impozitul pe venitul global/gospodării (IVG), acest impozit apare în programul de guvernare.

Şi aceasta nu este prima minciună a PSD, arată Cîţu:

„E clar, minciuna este politică de stat în guvernele PSD. Nu naţionalizăm pilonul II de pensii. Nu transferăm contribuţiile de la angajator la angajat. Nu introducem TVA split. Nu avem nevoie de bani, nu ne împrumutăm pe pieţele internaţionale, nu introducem taxe, impozite accize.

Şi totuşi, până acum am avut dreptate. Inclusiv în ceea ce priveşte avertizările despre rata inflaţiei, dobânzi, reducerea de cheltuieli. Mai mult, de două ori au fost daţi oameni afară (deşi nu ei erau sursa informaţiilor).

Guvernul, prin vocea ministrului finanţelor publice, neagă informaţiile care spun că la MFP se lucrează la IVG. Adică domnul ministru ne spune că Dragnea minte şi mai spune că programul de guvernare minte.

Ce găsim in programul de guvernare : IVG – Impozit pe venitul global/gospodării

Ce nu găsim în programul de guvernare: impozitarea bisericii şi reducerea personalului administrativ„, scrie senatorul pe pagina sa de Facebook.

„Domnule Vâlcov, când îi daţi o copie a programului de guvernare şi domnului ministru al finanţelor publice?”, mai întreabă, retoric, Cîţu.

În acest context, liberalul reaminteşte că avem practic două Românii, „una PSD-istă cu creştere economică, salarii mai mari, lapte şi miere şi alta, a noastră, cu salarii tăiate, inflaţie galopantă, dobânzi mari, deprecierea leului, companii care se închid, impozite mărite, cozi la plata impozitelor, controale ANAF la ordin politic etc.” (Paul D.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here