Mihai Chirica riscă să fie exclus din rândul social-democraţilor

0
417

Aflat la un pas de a fi dat afară din PSD, primarul din Iaşi Mihai Chirica a catalogat propunerea de excludere a sa din partid înaintată de Comisia de etică a organizaţiei judeţene drept „o acţiune care vine să ducă la îndeplinire un plan naţional de eliminare a membrilor de partid care nu cad pe sistemul de management al domnului preşedinte Dragnea”.

„Nu este, din punctul meu de vedere, un pas bun. Pune într-o lumină destul de severă transparenţa deciziilor în PSD, loveşte într-un primar care a reuşit să promoveze cel mai bine un oraş condus de un primar PSD şi, desigur, loveşte comunitatea care a votat PSD, la ambele runde de alegeri din 2016, ceea ce, desigur, va atrage un efect de imagine negativ şi asupra partidului, dar şi asupra celor din afara partidului, care cu siguranţă vor avea ceva de spus”, a declarat Mihai Chirica pentru Agerpres.

Primarul Iaşului a subliniat că social-democraţia nu a fost creată de Dragnea şi indiferent dacă va şi sau nu exclus din partid, el rămâne social-democrat.

„Social-democraţia a apărut pe fundamentul mişcărilor democratice din 1989. Prin urmare, nu cred că cineva o poate distruge chiar dacă ar avea acest interes venind dintr-un alt partid”, a precizat Mihai Chirica. (Neagu Monica).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here