Prin nominalizarea Vioricăi Dăncilă, preşedintele a ales să dea o a treia şansă nu statului de drept, ci celor a căror unică preocupare a fost salvarea corupţiei, acuză Corupţia Ucide

0
962

Decizia preşedintelui Iohannis de a accepta, fără niciun fel de obiecţii, nominalizarea teleormănencei Vasilica-Viorica Dăncilă pentru postul de premier a stârnit indignarea comunităţii Corupţia Ucide, care critică dur alegerea preşedintelui. Miza preşedintelui a fost artimetica unei politici pline de cinism, susţin reprezentanţii comunităţii, lansând un nou apel la mobilizare masivă pentru protestul ce va avea loc pe 20 ianuarie in Bucuresti.

„Preşedintele Iohannis a făcut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricăi Dăncilă, marioneta lui Liviu Dragnea. Am salutat toate gesturile preşedintelui prin care comunică faptul că doreşte să lupte pentru un stat de drept, în care politica să nu devină un paravan pentru corupţie. Din păcate, astăzi constatăm că miza preşedintelui a fost cu totul alta: aritmetica unei politici pline de cinism.

Am ştiut, însă, dintotdeauna, că singurii pe care putem conta cu adevărat suntem noi înşine. Politicienii ne pot fi aliaţi doar atâta vreme cât au aceleaşi mize ca şi noi, iar cea mai importantă dintre acestea este lupta împotriva corupţiei. Din păcate, astăzi, preşedintele a ales să dea o a treia şansă celor a căror unică preocupare a fost salvarea corupţiei. Noi rămânem aceiaşi. Lupta noastră rămâne aceeaşi. Miza noastră rămâne aceeaşi. Ne vedem sâmbătă, la Piaţa Universităţii!” (Dana B.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here