Ministrul Economiei îşi declara fidelitate faţă de partid

0
720

Toţi miniştrii Cabinetului Tudose au fost propuşi de către partid, reaminteşte, Gheorghe Simon, ministru al Economiei şi deputat PSD Maramureş, precizând că se va „supune necondiţionat” oricărei decizii care va fi luată de către CExN.

Comitetului Executiv National de luni, „este imperios necesar ca liderii centrali ai partidului şi factorii decizionali ai Guvernului să dea dovadă de unitate, de înţelegere şi să ia decizii în consens cu interesul ţării.” Simon mai precizează că se va supune necondiţionat oricărei decizii pe care o va lua partidul în şedinţa de mâine.

„În calitate de parlamentar ales şi în calitate de ministru numit de către colegii mei din PSD, consider că, în primul rând, România are nevoie de stabilitate şi de o bună guvernare, pentru că măsurile propuse în campania electorală din 2016 să poată fi respectate, în totalitate. Am ajuns deputat PSD Maramureş, la al doilea mandat, prin votul liber exprimat de cetăţenii judeţului pe care îl reprezint, fiind o poziţie care mă onorează şi mă responsabilizează. Am fost numit ministru al Economiei de către colegii mei din PSD, în cadrul unei şedinţe de Comitet Executiv al partidului. Mesajul meu către toţi cei care mi-au acordat încrederea, investindu-mă cu votul lor, este acela că mă voi supune, necondiţionat, oricărei noi decizii care va fi luată de către CEx al PSD. Înainte de toate primează interesele României şi ale românilor. România are nevoie de stabilitate, de coerenţă şi de o bună guvernare. Pentru a putea asigura această bună guvernare, este imperios necesar ca liderii centrali ai partidului şi factorii decizionali ai Guvernului să dea dovadă de unitate, de înţelegere şi să ia decizii în consens cu interesul ţării”, a preciza Gheorghe Simon în mesajul remis Agerpres.

Simon a mai precizat că decizia partidului este hotărâtoare în ceea ce priveşte poziţia lui de ministru, el fiind om politic.

„Toţi miniştrii Cabinetului Tudose au fost propuşi de către partid, iar eu mă voi supune oricărei decizii de partid care va fi luată în cadrul primului CEx al PSD. Sunt om politic şi am fost numit politic în funcţia de ministru, motiv pentru care decizia partidului este hotărâtoare în ceea ce priveşte poziţia mea de ministru în Guvernul României”, a mai declarat ministrul Economiei. (Paul D.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here