În PSD există dorinţa ca partidul să îşi desemneze prezidenţiabilul până în primăvară

0
673

Odată desemnat, acest prezidenţiabil va trebui apărat cu dinţii căci va fi vinovatul de serviciu al statului paralel, susţine Codrin Ştefănescu.

PSD trebuie să stabilească până în primăvară candidatul la prezidenţialele din 2019 şi să-l apere cu dinţii, a declarat joi, la Antena 3, Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al formaţiunii şi unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea.

  • „Să ştiţi că e şi dorinţa mea, şi a altor colegi să ne definim până în primăvară prezidenţiabilul. (…) Trebuie să-l apărăm cu dinţii pentru că va fi vinovatul de serviciu al statului paralel. Colegii din ţară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis”, a spus Codrin Ştefănescu la Antena 3.

De asemenea, în contextul în care în presă au apărut informaţii despre ciocniri între Tudose şi Dragnea, oficialul PSD a respins ideea existenţei unor tabere în partid, spunând că PSD nu este partid „de lider”.

„PSD nu are tabere, pentru că PSD nu este partid de lider. ALDE este partid de lider, Călin Popescu Tăriceanu este lider, PSD este un partid de mase care are nevoie de un lider, în PSD nu vor exista tabere, ci doar opinii”, a declarat Ştefănescu.

Reamintim că în presă au apărut informaţii despre ciocniri între Dragna şi Tudose care ar fi reuşit să şi-l atragă de partea sa pe Ciolacu, vicepremierul trimis în Guvern de Dragnea cu misiunea de a-l supraveghea pe premier. (Corina U.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here