Un atac armat fără precedent s-a consemnat în ultima zi a anului în statul Colorado

0
786

Un atac armat fără precedent s-a consemnat în ultima zi a anului în statul Colorado, din centrul SUA. Un ofiţer de poliţie a decedat, iar mai mulţi colegi de-ai săi au fost împuşcaţi în apropiere de oraşul Denver, potrivit The Independent.

Împuşcăturile au avut loc la Highlands Ranch, la aproximativ 25 km sud de Denver, cel mai mare oraş al statului Colorado. Primele cifre indică faptul că cel puţin 8 poliţişti au fost împuşcaţi. Unul dintre poliţişti a decedat în urma atacului. Suspectul a fost însă ucis în scurt timp, anunţă biroul șerifului din ţinutul Douglas.

Poliţiştii au fost chemaţi la un act de violenţă domestică, duminică, la ora locală 05.15 (14.15, ora României), dar la faţa locului au fost întâmpinaţi cu focuri de armă. Deocamdată nu sunt informaţii cu privire la soarta poliţiştilor împuşcaţi.

În media americană se vehiculează ideea că este posibil ca aceştia să fi fost victimele unei ambuscade, iar apelul la 991 să fi fost doar o stratagemă de a-i atrage în cursă. (Corina U.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here