USR-istii s-au dat de gol pe Facebook! „Desteptii” de la Prahova au scapat „porumbelul” pe Facebook!

0
1089

Si pentru ultimii naivi care mai cred in sinceritatea si bunele intentii ale ONG-urilor si partidelor de buzunar, prezentam cea mai noua dovada ca USR-istii sunt nu doar finantati de George Soros ci si… gazduiti in tara mama a miliardarului.

Astfel, pe pagina de Facebook a USR Prahova, a fost publicata o postare in care sunt prezentati parlamentarii prahoveni care au votat prima lege a justitiei. Cu scopul vadit de a le atrage oprobriul public, dar extrem de neatent, cel care a facut postarea a omis un detaliu esential si anume locatia din care a fost publicat mesajul. Avand activata optiunea „location” si probabil deloc priceput la chestiunile tehnice, postaciul USR-ist Sorosist si-a dat de gol intreaga breasla de politicieni, dezvaluind adevarata locatie a „cartierului central „din care provine USR: Budapesta, Ungaria. Adica orasul in care s-a nascut si a studiat miliardarul controversat, finantatorul ONG-urilor conduse de USR-isti (Nicusor Dan, Clotilde Armand, Cristina Guseth, Monica Macovei etc – vezi foto mai jos). Si, pentru a se asigura ca mesajul ajunge la cat mai multa lume si pentru ca de pe pagina USR Prahova fanii lipsesc cu desavarsire, postacii din Ungaria au platit o campanie de afisare, asa cum se observa in imagine.

Pana acum, am crezut ca deputatul Razvan Prisca, ales pe listele din Prahova dar al carui cabinet de parlamentar este in Zalau (!) reprezinta intruchiparea sfidarii supreme la adresa cetatenilor, insa iata ca se poate si mult mai rau! Dupa multe articole aparute in presa nationala in care se prezinta cu detalii si dovezi concrete faptul ca USR-ul este un partid al intereselor straine (avand in componenta mai multi membri cu nume straine decat romanesti!), iata ca neatentia postacilor vine sa confirme toate acste dezvaluiri absolut halucinante.

Din fericire, insa, aceasta gherila in care activeaza straini dar si romani vanduti lui Soros, nu reuseste sa-i atraga de partea lor pe cetatenii informati. Contrar asteptarilor, postarea despre care vorbeam mai sus a atras mai multe mesaje negative decat aprecieri din partea prahovenilor abonati la pagina USR Prahova.

Iata cateva dintre mesajele oamenilor:

Gabriel Funieru-Aldea Si voi astia de la uniunea sabotati romania unde ati fost , unde va sunt cartoanele si fluierele , telefoanele mobile cu lanternele aprinse in semn de protest ? Mai dar mai penibili ca voi astia din usr eu n-am vazut , si sincer nu stiti sa pierdeti , nu aveti un comportament solemn la nivelul parlamentului , voi aratati ca niste copii de 7 ani care se joaca pe maidan .

Raluca Jianu Anghelache Au avut majoritate, sunt alesii prahovenilor, deci ne reprezinta. Orice alegere iau, ne priveste pe toti. Restul… fara comentarii.

Cristian Petre Eu ma simt reprezentat de ei.Precizez ca sunt apolitic. Voi nu m-ati convins.Pana acum , am vazut din partea dvs., numai circ.

Marian Cretu Circarii din USR nu ma reprezintă

Adriana Bucuroiu Foarte bine au făcut!Ei au făcut ceva voi ce faceți in afară de circul zilnic #numairezist cu voi USR-ul si hastagii !

Ionuţ Sava USRI-ul face spume pentru ca scapa hăţurile cu care dirijează justitia si dna-ul, iar legile lui macovei creau parghiile perfecte pentru asta, justitia devenind aservita si dirijabila, exact ca o bomba cu termoghidaj. Bai nebunilor, lasati circul si mascareala si nu mai manipulati si instigati oamenii! Puneti mana si faceti o opozitie constructiva, mizeriilor, nu umblati cu sorcova prin parlament si cu softuri ca sa faceti amendamente schimband sensurile cuvintelor, doar de dragul de a face mascareala!
Sunteti toti niste mizerii ong-iste, manevrati si supusi intereselor straine!

Andrei Nicolae Inainte să aruncați cu pietre și invective ați citit textul de lege? Puteti spune exact, punctual cu ce afectează acest set de legi functionarea justitiei? Sau la Budapesta de unde postati dumneavoastră vi s-a transmis doar să faceți circ în Parlament și să votați împtriva intereselor României?

Madalin Marian Corbu Hai sa nu mai dezinformam sau sa stam manipulați ca asa vor interesele unora..de exemplu, daca un cetatean este condamnat pe nedrept de catre un judecător/procuror, acesta dupa cativa ani isi obține libertatea, urmatorul pas normal ar fi sa dea statul in judecata la CEDO..si cine plateste apoi in cazul in.care isi dovedeste cauza nevinovata? Noi, din buzunarul.nostru, nu judecătorii sau procurorii..asa ca de ce sa nu fie responsabili pentru ale lor greseli ca orice cetatean din tara asta?( http://ph-online.ro ).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here