Caracatita lui Zdreanta prin care paradea cetatenii

0
290

Lume, lume! Procurorul Mircea Negulescu are o pagina de Facebook dedicata! Nu e pagina sa de lauda, nu, ca el sta ascuns pierit de frica sa nu i se faca si lui vreun dosdar penal sau sa nu-l ia lumea la goana pe strada. Dar exista pagina de socializare de pe FB intitulata “Abuzurile procurorului Negulescu – DNA Ploiesti”, in care puteti citi de luni de zile cele mai importante dezvaluiri despre acest personaj sinistru despre care nu putem intelege de ce nu este arestata la cate acuze extrem de grave s-au facut la adresa lui. Potrivit paginii “Abuzurile procurorului Negulescu – DNA Ploiesti”, Zdreanta ar fi in capul unei grupari de afaceristi, interlopi si jurnalisti, dar si un deputat de Prahova, fost coleg de clasa cu Negulescu, care ar avea mari interese in judet.

Schema “Caracatitei” lui Negulescu de pe Facebook (vezi facsimil) merita atent studiata, in ea veti gasi nume sonore. Despre Mircea Negulescu se arata ca e un fel de stapan al intelelor, care actiona prin “dosarele cu probe masluite, denunturi inventate, martori dublati, stenograme falsificate, martori santajati, expertize falsificate”. Victimele masinatiunilor lui Zdreanta, care vorbeste ca un interlop, sunt enumerate in schema prezentata pe Facebook, conform celor de la Lumea Justitiei.

Mihai Tudose, fost procuror general al PCA Ploiesti;

Iulian Badescu, fost primar al Ploiestiului;

Mircea Cosma, fost presedinte al CJ Prahova;

Vlad Cosma, fost deputat;

Victor Ponta, fost premier al Romaniei;

Daniel Savu, fost senator;

Sebastian Ghita, fost deputat;

Mircea Rosca, fost deputat;

Vasile Blaga, senator;

Radu Oprea, senator;

Aurel Voinescu, senator;

Cristinel Toader, fost sef politie locala;

Petre Daniel, fost sef Finante publice;

Ar face bine DIICOT sa se apuce sa investigheze gruparea aceasta pentru a stabili daca cele semnalate sunt reale… Sau trebuie sa asteptam ca Luluta sa plece de la sefia DNA, ca auzim ca Negulescu e protejat, desi in orice tara civilizata era demult arestat, pentru ca a inregistrat-o pe sefa lui cand ii dadea ordine ce anume sa faca in dosare. Asta a spus-o negru pe alb chiar un om de afaceri local.

Studiati aici pagina de Facebook intitulata “Abuzurile procurorului Negulescu – DNA Ploiesti” unde nu aveti cum sa va plictisiti: https://www.facebook.com/AbuzurileprocuroruluiNegulescu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here