România a obținut a patra victorie la Campionatului Mondial de Handbal feminin

0
656

România a obținut a patra victorie la Campionatului Mondial de Handbal feminin din Germania, 27-24 cu Angola, din patru meciuri. „Tricolorele” sunt pe primul loc în grupă, iar azi, de la ora 19:00, se vor duela cu Franța.

Debutul primei reprize a fost asemănător cu cel al înfruntării de marţi, câştigată în faţa Spaniei, scor 19-17. Apărările n-au funcţionat la cei mai înalţi parametri, iar golurile au venit la aproape fiecare atac. La 4-4, cursul celor două jocuri s-a modificat. Dacă în faţa ibericelor blocul defensiv a fost unul ermetic, cu intervenţii miraculoase din partea Iuliei Dumanska, astăzi nu am reuşit în prima parte să închidem culoarele angolezelor, care s-au desprins la un maximum de 4 puncte.

Finalul de repriză însă ne-a aparţinut, Neagu făcându-şi în sfârşit apariţia. Am intrat la egalitate la cabine, scor 14-14.

Partea a doua a avut o desfăşurare asemănătoare, cu Angola echipa cu inițiativă, până în minutul 55. „Torpilele” trimise de Neagu, 4 la număr, s-au dovedit decisive. Iulia Dumanska a pus şi ea umărul cu 2 intervenţii salvatoare, iar România s-a impus 27 – 24. (Mincu E.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here