A fost condamnat cu suspendare

0
725

Fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat în dosarul în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la un an de închisoare de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, însă instanţa a dispus amânarea aplicării acestei pedepse pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Dosarul lui Piedone

„În calitate de primar al Sectorului 4 Bucureşti, inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone, în perioada 2013 – 2014, a semnat acorduri şi autorizaţii de funcţionare pentru SC G.T.E. SRL, având ca obiect principal de activitate restaurante, societate la care numiţii P.V. şi P.A.M., copiii acestuia, rude de gradul I, deţin calitatea de asociat şi funcţia de administrator, şi în urma obţinerii cărora unitatea a început/ şi-a desfăşurat activitatea comercială.

Totodată, în aceeaşi calitate, inculpatul, în perioada 2013- 2015, a semnat pentru SC S.T.K. SRL, având ca obiect principal de activitate alte activităţi recreative şi distractive, două acorduri de funcţionare pentru punctul de lucru din Parcul Lumea Copiilor, zona karturi, sector 4 Bucureşti, societate la care numitul P.V. (fiul acestuia) deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator, şi în urma cărora unitatea a început/ şi-a desfăşurat activitatea comercială.

De asemenea, în calitate de primar al Sectorului 4 Bucureşti, inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone a semnat, în anul 2015, acordul de funcţionare pentru un punct de lucru din Bucureşti al SC C. SRL, având ca obiect principal de activitate comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate, societate la care numita P.A.M.( fiica acestuia) deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator, şi în urma cărora unitatea a început desfăşurarea activităţii comerciale”, susţin procurorii Parchetului General. (Neagu Monica).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here