Florian Coldea are și azi telefon operativ de la SRI, mașină și șofer. Nu vi se pare sfidător asta?

0
921

Coldea (n.red-Florian Coldea, fost prim adjunct al șefului SRI) are și azi telefon operativ de la SRI, mașină și șofer. Nu vi se pare sfidător asta?. Acești oameni, crezându-se stăpînii României, au făcut greșeli mari. Mă uit la doamna Kovesi și văd câtă sfidare are față de oameni. Coldea are și azi telefon operativ de la SRI, mașină și șofer. Nu vi se pare sfidător asta?, a declarat duminică seară la Antena 3 fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Daniel Dragomir a fost unul dintre cei mai importanți oameni din cadrul SRI, acesta ajungând să coordoneze parteneriatele cu CIA, dar și Mossad. “Am coordonat relația cu TOATE serviciile secrete americane, apoi cu cei mai importanți parteneri strategic. Am primit din partea serviciilor partenere mai multe decorații pentru lucruri punctuale”.

„SRL Coldea și PFA Kovesi pot să vorbesc, eu nu am fost în sufrageria lui Oprea. Kovesi a transformat DNA în instituția sa personală. Cine a încercat să negocieze cu această clică, a pierdut. Au pierduți atât de mulți, încît s-a încercat o variere a temei. Unii jurnaliști au discutat la Ministerul Apărării. Se ajunsese la un asemenea caz, încât se discuta la acel nivel, iar cazul domnului Turcescu este elocvent” Acești oameni, crezându-se stăpînii României, au făcut greșeli mari. Mă uit la doamna Kovesi și văd câtă sfidare are față de oameni. Coldea are și azi telefon operativ de la SRI, mașină și șofer. Nu vi se pare sfidător asta?. a susținut Daniel Dragomir.

SRI era în vremea aceea SRL Coldea,. El folosea totul în interes personal. a mai susținut Daniel Dragomir.

Fostul colonel SRI susţine că, dacă ar fi chemat în faţa unei comisii parlamentare, ar da toate detaliile,conform http://www.flux24.ro .

„Aş explica unde să caute. Oamenii au făcut greşeli mari, făcându-se stăpânii României”, a mai spus Dragomir.

Daniel Dragomir, fost şef în cadrul SRI, a declarat, duminică seara, că „ţintele” erau stabilite de către Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, iar fostul adjunct SRI beneficiază şi acum de telefon operativ.

Daniel Dragomir a fost în SRI șef al sectoarelor operative din Brigada Anti Tero.

El a coordonat activitatea antitero cu serviciile de informații partenere. El a fost decorat de  CIA și de alte servicii secrete pentru rolul judecat în operațiuni comune. (Corina U.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here