‘Am fost internat CU FORŢA la psihiatrie’

0
2647

Omul de afaceri Constantin Vlad, poreclit Şomeru’, celebrul denunţător al procurorului Mircea Negulescu, zis Portocală, a ajuns sub lacăt, într-un salon al spitalului de psihiatrie Alexandru Obregia. Şomeru’ a mărturisit pentru Romania TV că a fost internat cu forţa şi că se teme pentru viaţa lui.

Chiar în ziua în care Mircea Negulescu s-a prezentat la audieri la ICCJ, Şomeru, cel care l-a denunţat, susţine că a fost luat pe sus şi dus direct la etajul 4 al spitalului de psihiatrie Alexandru Obregia din Capitală. Potrivit unei înregistrări cu camera ascunsă făcută de Romania TV, asistenta care s-a ocupat de el spune că Şomeru a fost adus din ordinul unui procuror.

Jurnaliştii România TV i-au făcut acestuia o vizită la Spitalul Obregia. Denunţătorul lui Mircea Negulescu, le-a mărturisit acestora că se teme pentru viaţa lui. „M-au adus cu forţa, susţin că sunt nebun!„, spune acesta. El a adăugat că a fost internat din ordinul procurorului Cătălin Lefter.

Azi a fost eliberat:

„Eu am considerat de la bun inceput ca nu e necesara expertizarea mea. A fost un document la dosar, am avut o tulburare la prima mea incarcerare. O depresie. (…) Am fost supus unor teste riguroase si amanuntite, doctorii au incercat sa vada daca am pierderi de memorie, dar s-au convins ca stau de vorba cu un om coerent.”, a mărturisit Vlad Constantin la scurt timp de la eliberarea din spital, într-o intervenţie la România TV.

„Pacient in varsta de 45 de ani este adus de Politie cu adresa de la Tribunalul Prahova in data de 11.09 in care se solicita internarea nevoluntara.”,  a citat Gelu Vişan din biletul de externare al bărbatului. (Paul D.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here