U.M. Hotnews a inventat un Daniel Dragomir

0
798

“Va invit pe dumneastra sa judecati daca am avut dreptate.Azi, Hotnews s-a gandit sa imi administreze o lovitura naprasnica:

„Potrivit unui articol publicat de Adevarul in data de 28 martie 2017, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arges au trimis in judecata un dosar de evaziune fiscala in care fostul sot al inspectoarei, Valentin Focica, in calitate de adminsitrator al unei firme, ar fi inregistrat in evidentele contabile achizitii fictive de bunuri si servicii de la societati de tip fantoma. Una dintre persoanele acuzate ca ar fi administrat societatile fantoma prin interpusi in acest dosar este chiar Daniel Dragomir, fost adjunct al fostului director operativ al SRI, Florian Coldea.”

Orice jurnalist ar fi putut verifica instantaneu pe portalul instantelor, dosarul fiind trimis in judecata, ca este vorba de un alt domn Dragomir Daniel, rezident in Ramnicu Valcea (acolo unde se afla si sub o masura preventiva a controlului judiciar).
In perioada urmatoare vor mai urma astfel de dezvaluiri puerile. 
De ce? Pentru ca sunt disperati.
Va dau o veste proasta. Timp de trei ani am fost terfelit si eu si familia mea.
In loc sa ma terfeliti prin articole comandate, nu ar fi mai bine sa discutam de principii si fapte, de probe si de documente?”. (Corina U.).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here