Listă de obiective strategice de importanţă naţională!

0
1045

Liviu Dragnea, lider PSD, a anunțat sâmbătă că l-a rugat pe premierul Mihai Tudose să prezinte, săptămâna viitoare, o listă de obiective strategice de importanță națională.

„Despre proiectele mari din România — l-am rugat pe primul ministru ca săptămâna următoare, dacă reușește să finalizeze, să stabilească o listă de obiective strategice de importanță națională în domeniul agriculturii, sănătății, infrastructurii, educației, cercetării. Va fi stabilităși aprobată această listă, sperăm să găsim înțelegere la toate forțele politice pentru a fi de acord cu această listă — să fie o listă de obiective strategice de importanță națională pentru care să începem finanțareași execuțiași să fie dusă la capăt”, a declarat Dragnea la finalul Comitetului Executiv Național al PSD.

O temă importantă a discuțiilor a vizat infrastructura. „Am discutat de asemenea despre autostrăzi, despre modul prin care aceste investiții majore pe care le așteaptă toată societatea românească să fie realizate într-un termen rezonabil. (…) Am discutat cu premierulși ministrul Transporturilor despre autostrada de pe Valea Prahovei, pe lângă celelalte autostrăzi. Există un proiect mai vechi, care areși avizele de mediu, este vorba de București-Ploiești-Brașov. Autostrada Comarnic-Brașov nu implicăși autostradă între Ploieștiși Comarnic.Și premierul a stabilit cu ministrul Transporturilor ca săptămâna următoare să ne prezinte dacă asta poate să fie o opțiune mult mai bunăși mult mai rapidă, în așa fel încât să avem o autostradă București până la Brașov, nu întreruptă între Ploieștiși Comarnic”, a detaliat președintele PSD. (Corina U.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here