Fără dezinsecție, fără iluminat, fără curățenie. Ploieștiul are toate licitațiile blocate

0
751

Ploieștiul reușește să se facă de râs încă odată, administrația locală are trei proceduri de licitare a unor servicii publice, contestate la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor (CNSC). Administrația ploieșteană reușește să se facă de râs deoarece procedurile trebuiau demarate mult mai devreme tocmai pentru a putea prevedea faptul că anumite firme vor contesta licitația.

Este vorba de serviciul de deratizare/dezinsecție/dezinfecție (DDD), de serviciul de iluminat public, opentru actualul contract cu Luxten expiră pe 7 septembrie, și de serviciul de curățenie căi publice și deszăpezire.

Să le luăm pe rând

La iluminatul public s-a contestat documentația de atribuire de către o firmă din Hundeoara. Problema este că pe 7 septembrie expiră contractul de 6 luni cu Luxten și Ploieștiul riscă să se cufunde în beznă.

În cazul serviciului de curățare a căilor publice și deszăpezire a străzilor a fopst contestată procedura de atribuire.

În cazul licitației pentru achiziționarea serviciului de deratizare/dezinsecție/dezinfecție au fost contestate cerințele minime prevăzute în caietul de sarcini. Mirarea vine din faptul că a fost cotestată procedura de achiziție prin semnarea unui acord cadru recomandată chiar de către Agenția Națională pentru Achiziții Publice. (telegrama.ro)

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here