ATAC TERORIST în Barcelona. UN ROMÂN, pe lista victimelor

0
878

Ministerul de Externe a luat legătura cu autoritățile spaniole și confirmă oficial faptul că printre răniți se află un român. Potrivit celor de la MAE, starea acestuia este stabilă, cetățeanul român fiind spitalizat într-un spital din Barcelona.

”Ministerul Afacerilor Externe transmite că, în urma demersurilor întreprinse sub coordonarea Celulei de criză a MAE, convocată din dispoziția ministrului afacerilor externe, a fost identificat un cetățean român printre persoanele rănite în urma atentatului terorist din Barcelona.

Cetățeanul român în cauză a fost spitalizat, iar potrivit informațiilor disponibile în prezent, starea sa este stabilă. Reprezentanții Consulatului General al României la Barcelona se vor deplasa la spitalul în care persoana rănită este internată, pentru a acorda asistență consulară.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 344 223, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853, respectiv al misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032”, anunță Ministerul de Externe. (Paul D.).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here