Locul de „legendă” din Ploieşti unde prahovenii învaţă ce este umilinţa

0
415

Este vorba despre Serviciul de Înmatriculări Prahova unde zilnic se strâng sute de persoane. Unii vor să îşi înscrie maşina, alţii vor să preschimbe permisul. Măsurile luate până în prezent de către angajaţii Prefecturii Prahova au ajutat prea puţin. Toţi cei care se prezintă aici au nevoie de cel puţin patru zile zile şi trei nopţi pentru a reuşi să preschimbe permisul sau să înscrie maşina.

Locul de „legendă” din Ploieşti unde prahovenii învaţă ce este umilinţa. Este şi cazul unui ploieştean de 35 de ani din Ploieşti. Acesta a avut nevoie de trei nopţi, patru zile şi de un concediu ruinat pentru a putea înmatricula maşina. 

Pentru a putea ajunge în faţa ghişeului, bărbatul s-a înscris pe o listă făcută de cei care aşteptau şi ei la coadă pentru înmatriculare sau permis. Apoi, în funcţie de numărul celor înscrişi, lista se actualiza de la o zi la alta. Trei nopţi la rând a petrecut în faţa sediului IJP alături de alţi cetăţeni veniţi şi ei pentru acelaşi lucru.

Bărbatul spune că în cele trei nopţi a văzut multe lucruri umilitoare.

” Era o femeie în faţa mea de undeva de la ţară. Nu putea să plece acasă, cum am mai făcut eu. A suportat arşiţa soarelui timp de patru zile şi a stat nedormItă trei nopţi. Nu a putat să facă un duş sau să se odihnească. Este umilitor”, a povestiti ploieşteanul. (republikanews.ro).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here